| 
 Indiai csirkeszárnyahogy én készítem  2013.04.13. 22:44 
 Nagyon finom, ízes étel.Hozzávalók:  1 kg csirkeszárny / ketté vágva /, 1 evk só, 2 evk fehérborecet. - Mártás: 2 - 2 evk - currypor, - baracklekvár, 2 dl natur joghurt, 6 evk olivaolaj / olaj /, 8 gerezd reszlet fokhagyma. Készítése:  egy 30 x 40 centis tepsit sütőpapírral kibélelünk. Beletesszük a szárnyakat, hozzáadjuk a sót és az ecetet, majd jól átforgatjuk . - A mártáshoz valókat összekeverjük egy tálba, majd a szárnyakra öntjük, jól beleforgatjuk, hogy mindenütt bevonja. A tepsit alufóliával lefedjük. - Sütés 230 fokra előmelegített sütőben, kb 40 - 45 perc, amíg megpuhulnak a szárnyak, ekkor a fóliát levesszük, és megpirítjuk, egyszer meg is forditjuk őket. - A tepsiből a fennmaradó mártást külön kis tálkában tálaljuk mellé. Forrás: Stahl konyhája. |