  
Nagyon finom, habos, krémes süti.  
Hozzávalók :  Tészta : 6 tojás, 6 evk porcukor, 1 dl olaj, 6 evk liszt,  fél csomag sütőpor, 2 evk kakaópor, 
A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a liszttel elkevert sütőport, a kakaóport, és a felvert tojáshabot. Előmelegitett sütőben 200 C fokon 15 percig sütjük, egy 30 x 22 cm - es tepsiben. 
Krém : 2 cs. gesztenyemassza / 50 dkg /, 20 dkg margarin, 15 dkg porcukor, rum  ízlés szerint vagy egy fél rumaroma, 1 cs.vanilia puding, 3 dl tej. 
A cukrot a margarinnal, rummal vagy aromával és végül a gesztenyemasszával  jól összekeverjük. Majd a pudingport megfőzzűk a 3 dl tejben, és lehűtjük. Ha lehűlt ezt is hozzákeverjük. A kész krémet a kihűlt  tésztára kenjük. 
Hab a tetejére : 2 cs tejszinhabport elkésziteni a zacskon lévő leírás szerint, és a gesztenyés krémre kenjük, majd csokidarával megszórjuk, és hídegre tesszük. / használhatunk  Hullalát is a habpor helyett /  |